Подарък за Коледа, според зодията

Когато наближи Коледа, идва и време за подаръци. Всеки обича да получава подаръци, но често пък е трудно да се измисли какво да се подари на близките хора. Добре е, ако се наблюдават хората и се записват нещата, които харесват и желаят. Освен това зодията може да подскаже към какъв подарък да се насочим. Ето предпочитанията според зодиите:

Овен
Овенът определено обича подаръци. Той е активен и харесва всичко, свързано с движението, спорта, успеха. Всичко, което напомня за действие и победа, ще го зарадва.
Мъжът овен би харесал екипировка за любимия му спорт или хоби.
Жената Овен, е капризна. Но тя непременно ще каже какво желае или разгледайте любимите и вещи, и подарете нещо което със сигурност ползва.

Затова изберете за Овните практични подаръци, от хубави марки.

Телец
Телецът харесва луксозни вещи, които трябва да са и практични. Харесва и злато.
Може да се зарадва и на подарък, изработен специално за него. Може да го зарадвате и с любимото му ястие. Жената от тази зодия е почитателка на качествената козметика. За ефекта на подаръка е важна и добрата опаковка.

Телците биха оценили и по-сантиментални подаръци, които биха им останали за спомен.

Близнаци
Близнаците предпочитат сами да си избират вещите, затова подаръка е важен жеста. Подаръкът може да е символичен – билет за концерт, театър, вълнуваща книга, стихотворение написано за тях.

Paк
Ракът ще се зарадва на нещо, подобно на това, което има. Жената Рак би се зарадвала на вещ с история, антика или произведение на изкуството. Мъжете от тази зодия харесват  техниката, но ще се зарадват и на вещ, носеща любов и уют – хубав халат, удобни топли чехли и др. Ракът обича и да пътува, затова всичко свързано с път ще го впечатли.

Лъв
За Лъва е важно поднасянето, той обича да е в центъра на вниманието. Подаръкът трябва да е необикновен – скъп, уникален, забележителен и оригинално поднесен.

Дева
Девата е практична и би се зарадвала на неща за удобството и. Тя се нуждае от много, много внимание. Ако ще прикрепите към подаръка поздравителна картичка, напишете послание, защото се зарадва на вниманието.

Мъжете от тази зодия ще се зарадват на техника и джаджи.

Везни
Представителите на зодия Везни обичат изненадите. Много им е приятно да отворят една по една няколко малки изненади, но харесват разкошните луксозни неща. Те държат на външния си вид и всичко, което ще ги представи впечатляващо, ще ги зарадва. Друг за изненада е да празнувате на интересно място. Везните ценят и арт подаръците.

Скорпион
Скорпионът обожава оригиналните и загадъчни предмети. Той има нужда от доказателства за уважение и почит. Най- впечатляващ  подарък  за него е художник, който да увековечи лика му или професионална фото сесия. Друга идея е стенно или красива рамка за семейните портрети. Опаковката на подаръка също е важна за него.

Стрелец
Стрелците ще се зарадват на всеки подарък. Особено бихте впечатлили Стрелец с  билет за интересна дестинация. Жената Стрелец би оценила интересна книга, музикален диск или икона. Тя е почитателка е на нестандартните бижута. Стрелците не харесват скъпите подаръци. Подаръчна кошница с вино и бонбони ще ги зарадва.

Козирог
Козирогът харесва предмети, който ще му служат дълго. Той се възхищава на редки и уникални предмети. Предпочитат естествените материи. Козирозите обичат да четат и книга винаги би ги зарадвала

Водолей
Водолеят обича изненади. Колкото по-оригинален е подаръка,  толкова повече ще е впечатлен Водолеят.  Може да е дори нещо непрактично, но непременно трябва да е стилно.

Риби
Рибите са творчески натури,  ще оценят всеки подарък, свързан с изкуството или тяхното хоби. Всичко, което им напомня за романтика, ще ги зарадва. . Харесват да има символика, мистика и оригинална идея в подаръка.
Жената Риби е разсеяна и трудно би се грижила за  капризно саксийно цвете или домашен любимец, и ако няма да се грижите за него, по-добре не рискувайте да й го подарите. Ще му се радва, но няма шанс да оцелее. Жената риби е много чувствителна, би  се зарадвала много на еротично бельо, еротично четиво, масаж или нещо подобно.