Изненади без повод

http://1.bp.blogspot.com/-FL49z7mpf3w/UDYP6xwQeWI/AAAAAAAAA3E/NJxzCLtFrlY/s1600/iznenadi.jpg

Не е нужно специален повод за да се правят изненади. Самото поднасяне на изненада, прави момента специален. Поднесените без повод изненади са още по изненадващи за нашите любими хора.За да се поднесе изненада без повод, важат същите правила, както за коя да е друга изненада, тя трябва да е съобразена с индивидуалните предпочитания на човека, който ще изненадаме, с неговия пол, възраст, професия, социален статус и други специфични характеристики.

http://www.morskinovini.com/wp-content/themes/simple-indy/images/vot.gif Най-лесната и безплатна изненада е да кажем нещо мило. Това, че е нещо простичко, не прави жеста на изненада по-малък.

http://www.morskinovini.com/wp-content/themes/simple-indy/images/vot.gif Неочаквана кратка разходка, дори това да бъде до прозореца, за да видите заедно залеза или луната. Ако не живеете с човека пък можете да му отидете на гости или да го поканите на гости или на кафе.

http://www.morskinovini.com/wp-content/themes/simple-indy/images/vot.gif Малък подарък. Може да е любимият му бонбон или друго лакомство или напитка. Може да  е едно цвете, картичка, и дори нещо нарисувано или написано на листче. Важен е моментът на изненада с нещо, което човекът харесва.

http://www.morskinovini.com/wp-content/themes/simple-indy/images/vot.gif Обаждане, SMS, електронно или хартиено писмо. Дори да си в една стая с някого, би било изненада да му се обадиш или да му пратиш SMS, такъв жест винаги повдига настроението.

http://www.morskinovini.com/wp-content/themes/simple-indy/images/vot.gif Приятна изненада е и да направиш нещо за близките си. Някаква ежедневна работа, с която да го облекчиш – да сготвиш, да почистиш, да напазаруваш – нещо което не ти влиза пряко в задълженията, или нещо за което не ти остава време.

http://www.morskinovini.com/wp-content/themes/simple-indy/images/vot.gif Много приятни изненади са нещата лично изработени от нас – нещо изплетено, ушито, направено от дърво или хартия. Такива подаръци са уникални и неповторими.

Посвещаване на стих или песен, серенада, поздрав с песен по радиото или телевизията, изпращане на клипче  по чата или мейла. Такива изненади са достъпни и емоционални. 

Всички изненади без повод

Поднасяйте си изненади!

  © iznenadi.info