Изненада за мъж

 Изненада за мъж

Да се приготви изненада за мъж е малко трудно. Мъжете не споделят много какво харесват.https://www.iznenadi.info/wp-content/uploads/2014/07/iznenadi6.jpgНо все пак ги предразположете в непринуден разговор да споделят или ги наблюдавайте и слушайте внимателно, от какви неща се вълнуват – все ще се издадат. Повечето мъже и не обичат изненади, мъжете обичат да контролират ситуациите, затова първо проучете дали изненадата няма да е неприятна.
Ако все пак сте решили да подготвите изненада за мъж се съобразете с интересите, възрастта и социалното му положение.
Ето как стоят нещата с изненадите при мъжете според социалната им роля:

Изненада за брат
Братът е един от най-близките хора и сигурно  знаете какво обича. Ако братът ви  е широко скроен мъж, може да му подготвите щура изненада, подходящи са  изненади на базата на спомени за преживени щастливи мигове заедно от детството и юношеството, както и специфични неща според неговият вкус.
Изненада за  баща
Бащата е авторитетът за всеки човек. Някои бащи са строги, други забавни. Ако баща ви е строг, едва ли ще рискувате да го изненадате. Посъветвайте се с майка си,  ако е възможно или с другите си братя и сестри, ако имате такива.
Ако баща ви е свободомислещ, имате по-голяма свобода да го изненадате с някоя лично приготвена от вас или от всички деца изненада. Бащите не очакват от своите деца скъпи подаръци, затова направете нещо, което не изисква голям бюджет. Подходящи изненади за баща са да го заведете на интересно за него място или да поканите човек, който му е много приятен. Подходящи и са и изненади свързани с неговото хоби.
Изненада за  приятел
Приятелите са хора с които много добре се познаваме и би трябвало да знаем с какво да ги изненадаме. С приятелите, пак зависи какви са по-характер можем да си позволим и по-щури волности и да ги изненадаме с нещо атрактивно.
Изненада за  любим
В подготвянето на изненада за любимия, всяка жена иска да вложи много любов и романтика, но трябва да знае, че не всеки мъж би оценил това. Би трябвало да го познава и да се съобрази с това, въпреки поривите си. Мъжът би се изненадал приятно, ако подчертае неговата сила и мъжественост и му се остави и той да участва и да има контрол над изненадата.
Изненада за  съпруг
Съпругът е човекът с който живеете непрекъснато. Той би се почувствал щастлив, ако цените неговия авторитет, неговото хоби, неговите приятели, неговата сила и мъжественост. . Повечето мъже не обичат изненадите, защото обичат да контролират нещата. Нека в изненадата за  съпругът има сигурност, нека се чувства обичан, но и да владее ситуацията.
Изненада за  колега
В зависимост колко сте си близки с колегата  и до колко го познавате, може да  му поднесете по-щура  или по премерена офис изненада
 

 © iznenadi.info