Изненада за Рожден ден на жена

Повечето жени обичат изненадите, затова е приятно и относително лесно да се прави изненада  за рожден ден на жена. Основно правило е, че жените не обичат да им се напомня за възрастта. Някои особено по-възрастните дори не обичат да празнуват рожден ден, защото им напомня, че остаряват. Опитайте, когато подготвяте празник за рожден ден на жена да я разсеете от този факт, дори не слагайте свещи на тортата. Може да сложите фойерверки за торта. Накарайте я да се чувства млада, красива и обичана. Нека има много цвета и красота в рождения й ден.
Рожден ден на сестра
Сестрата е един от най-близките хора и сигурно всеки неин брат или сестра знае какво обича и как да я изненада. Ако е дете виж рожден ден на дете. Ако сестрата е вече голяма е чудесен повод да и се напомнят случки и щуротии от детството, за да се почувства отново дете.
Рожден ден на майка
Майката е специален човек в живота на всеки. Човек който заслужава обич и уважение.
Изненадите за майката трябва да са внимателно подбрани, според нещата които обича. Майката ще се зарадва на всеки жест на детето си, тя не очаква скъпи подаръци и изненади. Самото присъствие на детето и е най-големият подарък за нея. Подходящи подаръци и изненади за майката са  любимите и цветя в саксия, стилни неща, които ще украси дома си и ще и напомнят за вас. Ръчно изработени неща от вас.
Рожден ден на приятелка
Приятелите са хора с които много добре се познаваме и би трябвало да знаем с какво да ги изненадаме. С приятелите, пак зависи какви са по-характер можем да си позволим и по-щури волности и да ги изненадаме с нещо атрактивно.
Рожден ден на любима
В изненадите да любимата със сигурност ще присъства романтика. С много нежност и любов и поднесете неща, които обича. Зарадвайте я с красива обстановка,  интересна храна, и поне няколко красиви кутийки.
Рожден ден на съпруга
Съпругата е жената до вас, тя се грижи за уюта и удобството ви. За рождения й ред я заведете някъде на вън-нека е кралицата на този ден. Съобразете мястото според вкусът й. Избягвайте практичните подаръци, колкото и скъп да ви се струва живота. По-добре малък, но оригинален подарък, от колкото голям комбайн за кухнята. Нека се почувства любима, а не домакиня.
Рожден ден на колежка
Ако сте поканен на рожден ден на колежка, в домът и не стремете към нещо оригинално, за това ще се погрижат близките й,  с изключение на случаите, когато колежката е и ваша приятелка и я познавате добре.
По вероятно е колежката да събере на малка почерпка колегите си в офиса. Ако е човек обичащ изненадите  заедно с колегите си можете да и неправите някаква щура изненада, нещо символично, което със сигурност ще оцени и ще се зарадва.

Весел Рожден Ден!

 © iznenadi.info

One thought on “Изненада за Рожден ден на жена

Коментарите са затворени.