Рожден ден на мъж

Да се приготви изненада за рожден ден на мъж е малко трудно. Мъжете не споделят много какво харесват. Но все пак ги предразположете в непринуден разговор да споделят или ги наблюдавайте и слушайте внимателно, от какви неща се вълнуват – все ще се издадат.Рожден ден на брат

Братът е един от най-близките хора и сигурно  знаете какво обича. Ако е още  дете виж рожден ден на дете. Ако братът  е вече голям  и е широко скроен мъж, може да му подготвите щура изненада.
Рожден ден на баща
Бащата е авторитетът за всеки човек. Някои бащи са строги, други забавни. Ако баща ви е строг, едва ли ще рискувате да го изненадате, просто му засвидетелствайте уважение. Посъветвайте се с майка си,  ако е възможно, какво е намислила за рождения му ден или с другите си братя и сестри, ако имате такива.
Ако баща ви е свободомислещ, имате по-голяма свобода да го изненадате с някоя лично приготвена от вас или от всички деца изненада. Бащите не очакват от своите деца скъпи подаръци, затова направете нещо ръчно изработено.
Рожден ден на приятел
Приятелите са хора с които много добре се познаваме и би трябвало да знаем с какво да ги изненадаме. С приятелите, пак зависи какви са по-характер можем да си позволим и по-щури волности и да ги изненадаме с нещо атрактивно.
Рожден ден на любим
В подготвянето на изненада за любимия, всяка жена иска да вложи много любов и романтика, но трябва да знае, че не всеки мъж би оценил това. Би трябвало да го познава и да се съобрази с това, въпреки поривите си. Мъжът би се изненадал приятно, ако подчертае неговата сила и мъжественост.
Рожден ден на съпруг
Съпругът е човекът с който живеете непрекъснато. Той би се почувствал щастлив, ако цените неговия авторитет, неговото хоби, неговите приятели, неговата сила и мъжественост. Когато подготвяте рождения му ден се съобразете с тези неща. Повечето мъже не обичат изненадите, защото обичат да контролират нещата. Нека в празника за рождения ден на съпругът има сигурност, нека се чувства обичан, но и да владее ситуацията.
Рожден ден на колега
В зависимост колко сте си близки с колегата  и до колко го познавате, може да го поздравите по-семпло или да му поднесете по-щура офис изненада. 
 
Весел Рожден Ден!

 © iznenadi.info

One thought on “Рожден ден на мъж

Коментарите са затворени.