Изненади за приятели

https://www.iznenadi.info/wp-content/uploads/2012/11/friends-fingers.jpgДа се правят изненади за приятели е най-лесно и най-трудно едновременно. Приятелите са ни най-близките хора, които сами сме избрали да присъстват в нашият живот.  Често откровенията  помежду ни дразнят, но пък помагат да се опознаваме и да се движим в разумна посока. Все пак, някои хора са доста тайнствени, и въпреки че отдавна сме заедно може да не познаваме добре техните предпочитания.И така, изненадите за приятели трябва да са съобразени с възрастта, полът и интересите им, като трябва да се има и в предвид дали обичат изненади. Също така изненадите за приятели може да са с празничен повод или без повод.

Приятелството  е най-интензивното общуване, независимо дали приятелите са непрекъснато заедно или не са се виждали отдавна, може да се каже, че да си приятел е състояние на духа.
Затова най-хубавите изненади за приятели са изненади без повод.
Винаги е подходящо да се направи приятен жест за приятелите. Приятелите не очакват някакви големи и грандиозни изненади и се радват и на най-малките жестове, за които не е нужно нищо друго освен да се сети човек.
Всичко с което може да покажеш какво чувстваш към приятеля си, колко много го цениш, и какво означава за теб неговото приятелство е подходящо.
Може да е дума, ръчно изработена картичка, музикален поздрав, красиво камъче, гривна или медальон за приятелство и др.
Да разгледате стари снимки или видео от отминали вълнуващи моменти, или просто да споменете някоя интересна случка от приятелството си.
За приятелите, ако разбират от майтап са подходящи и щурите изненади. 

Всички изненади за приятели

Изненадай приятно приятелите си!

  © iznenadi.info

2 thoughts on “Изненади за приятели

Коментарите са затворени.