Изненада за жена

Повечето жени обичат изненадите, затова е приятно и относително лесно да се прави изненада  за  жена. https://www.iznenadi.info/wp-content/uploads/2012/08/Izneneda-jena.jpeg
Изненадата за жена трябва да са съобразени с възрастта, социалната роля и интересите й, като трябва да се има и в предвид дали обича изненади. Също така изненадите за жена може да са с празничен повод или без повод.
Изненада за  сестра
Сестрата е един от най-близките хора и сигурно всеки неин брат или сестра знае какво обича и как да я изненада.  За сестрата е чудесна изненада да  напомнят весели случки и щуротии от детството, за да се почувства отново дете.
Разбира се може да се изненада със всичко, което обич.
Изненада за майка
Майката е специален човек в живота на всеки. Човек който заслужава обич и уважение.
Изненадите за майката трябва да са внимателно подбрани, според нещата които обича. Майката ще се зарадва на всеки жест на детето си, тя не очаква скъпи подаръци и изненади. Самото присъствие на детето и е най-големият подарък за нея. Подходящи изненади за майката са  любимите и цветя, стилни неща, които ще украси дома си и ще и напомнят за вас. Ръчно изработени неща от вас.
Изненада за приятелка
Приятелите са хора с които много добре се познаваме и би трябвало да знаем с какво да ги изненадаме. С приятелите, пак зависи какви са по-характер можем да си позволим и по-щури волности и да ги изненадаме с нещо атрактивно.
Изненада за любима
Изненадите за любимата са предимно романтични. С много нежност и любов и поднесете неща, които обича. Зарадвайте я с красива обстановка,  интересна храна, любимата и песен,  романтично послание, или нещо в красива кутийка.
Изненада за съпруга
Съпругата е жената до вас, тя се грижи за уюта и удобството ви. За да я изненадате я  заведете някъде на вън. Съобразете мястото според вкусът й.  Нека се почувства любима, а не домакиня.
Изненада за колежка
Когато колежката е и ваша приятелка и я познавате добре, изненадата ще е с нещо което харесва.
 Ако не сте си много близки, по-добре да не рискувате с излишни изненади без повод. Но ако има повод и е човек обичащ изненадите  заедно с колегите си можете да и неправите някаква щура офис изненада, нещо символично, което със сигурност ще оцени и ще се зарадва.

 Универсална изненада за всеки повод и без повод за жена е любимото и цвете, красиво бижу,  ваучер за пазаруване или спа услуги.

Вижте идеите за изненада на жена

 © iznenadi.info