Услуги

https://www.iznenadi.info/wp-content/uploads/2013/09/cropped-logo-iznenadi.jpg

Ако имате нужда от уникална изненада по някакъв повод можем да ви предложим идеи, според случая и бюджета ви проект за изненада.

“Светът на изненадите” не е парти агенция. От нас  можете да получите оригинални идеи, примерни сценарии, изработка на оригинални подаръци и други интересни детайли. Моля, прочетете докрай текста, преди да пишете или позвъните! Така ще работим по-ефективно.

Видове услуги с изненади:

 • Първия вариант на услугата предоставя до 5 варианта идеи за изненада, според спецификата на повода.

цена 5,00 лв.
Заплащане предварително ePay – (КИН): 1964799729

 • Втория вариант е неограничен брой варианти за изненади, докато намерим подходящия за Вас. /по-договаряне, с аванс 20 лв./
 • Изненадай се сам! – услуга за хора, които няма кой да ги изненада.
 • Дистанционна помощ за организация или директно организиране на парти изненада в тесен кръг. По-договаряне.
 • Идеи за организиране на романтична изненада. По договаряне.
 • Идеи за организиране на необикновена изненада. По договаряне.

Когато искате идея за изненада:

 • Предвидете достатъчно време до повода за да го измислим. За по-семплите неща 10 дни, за по-големи изненади е необходимо време над месец преди повода.
 • Предоставете първична информация за човека – пол, възраст, зодия, темперамент,  информация за неща, които харесва и други. Информация и за бюджета с който разполагате.
 • Ако много искате да изненадате някого, но нямате никакви средства за това, можем да намерим някакъв начин да го направим, като в замяна подкрепите сайта по някакъв начин, чрез споделяне например.

Свържете се с нас на електронен адрес:

viatans@abv.bg

За кратко запитване позвънете на телефон 0893755830,  като оставите по-подробната информация на мейла. За предварително заплатените услуги и аванси, потвърждение за заплащането.

Начини на разплащане

Заплащане предварително, ePay, PayPal, банков превод или друг електронен начин на разплащане.

Изберете начин на плащане

8 коментара за “Услуги

 1. Здравствуйте! Класный у вас сайт!

 2. Здравейте, ще се радвам ако ми помогнете да изненадам съпруга си по някакъв начин. След месец и половина ще навърши 30 години. Той е зодия Дева, но си няма хоби. Обича да е с мен и детето в свободното си време. За това съм затруднена и мисля , че Вие ще успеете да ми помогнете. Бюджета ми е 200 лв. Мисля , че ще се зарадва на нещо щуро. Благодаря Ви предварително.

 3. Ще Ви изпратя подробности за подарък приключение на мейла.

 4. Поздравления за прекрасните идеи! Хареса ми тази с подарък приключение, и ще се радвам ако можете да изпълните такава поръчка.

 5. Здравейте!
  Канени сме на юбилей – 50 години на много близка дама. Тя е по професия адвокат, има изискан вкус, красива е , зодия Близнаци. Бих искала да я изненадам с нещо оригинално.
  Благодаря ви предварително!

  1. Изпращам Ви идеи на мейла.

 6. Здравейте,интересувам се какво можете да ми предложите като изненади за рожден ден на момиче,което ще навърши 23, за около 200 лв бюджет?

Вашият коментар