Услуги

http://www.iznenadi.info/wp-content/uploads/2013/09/cropped-logo-iznenadi.jpg

Ако имате нужда от уникална изненада по някакъв повод можем да ви предложим идеи, според случая и бюджета ви проект за изненада.

„Светът на изненадите“ не е парти агенция. От нас  можете да получите оригинални идеи, примерни сценарии, изработка на оригинални подаръци и други интересни детайли. Моля, прочетете докрай текста, преди да пишете или позвъните! Така ще работим по-ефективно.

Видове услуги с изненади:

 • Първия вариант на услугата предоставя до 5 варианта идеи за изненада, според спецификата на повода.

цена 5,00 лв.
Заплащане предварително ePay – (КИН): 1964799729

 • Втория вариант е неограничен брой варианти за изненади, докато намерим подходящия за Вас. /по-договаряне, с аванс 20 лв./
 • Изненадай се сам! – услуга за хора, които няма кой да ги изненада.
 • Дистанционна помощ за организация или директно организиране на парти изненада в тесен кръг. По-договаряне.
 • Идеи за организиране на романтична изненада. По договаряне.
 • Идеи за организиране на необикновена изненада. По договаряне.

Когато искате идея за изненада:

 • Предвидете достатъчно време до повода за да го измислим. За по-семплите неща 10 дни, за по-големи изненади е необходимо време над месец преди повода.
 • Предоставете първична информация за човека – пол, възраст, зодия, темперамент,  информация за неща, които харесва и други. Информация и за бюджета с който разполагате.
 • Ако много искате да изненадате някого, но нямате никакви средства за това, можем да намерим някакъв начин да го направим, като в замяна подкрепите сайта по някакъв начин, чрез споделяне например.

Свържете се с нас на електронен адрес:

viatans@abv.bg

За кратко запитване позвънете на телефон 0893755830,  като оставите по-подробната информация на мейла. За предварително заплатените услуги и аванси, потвърждение за заплащането.

Начини на разплащане

Заплащане предварително, ePay, PayPal, банков превод или друг електронен начин на разплащане.

Изберете начин на плащане

admin

8 comments

 1. Здравейте, ще се радвам ако ми помогнете да изненадам съпруга си по някакъв начин. След месец и половина ще навърши 30 години. Той е зодия Дева, но си няма хоби. Обича да е с мен и детето в свободното си време. За това съм затруднена и мисля , че Вие ще успеете да ми помогнете. Бюджета ми е 200 лв. Мисля , че ще се зарадва на нещо щуро. Благодаря Ви предварително.

 2. Здравейте!
  Канени сме на юбилей – 50 години на много близка дама. Тя е по професия адвокат, има изискан вкус, красива е , зодия Близнаци. Бих искала да я изненадам с нещо оригинално.
  Благодаря ви предварително!

Вашият коментар